Meer sales en omzet? maar niet meer personeel?

Samen met jou stellen we doelen vast en creƫren we een efficiƫnte opzet voor jouw salesmachine. Vervolgens bouwen wij alles voor je, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw business.

We analyseren hoe je je aanbod kunt optimaliseren voor een verhoogde klantwaarde en hoe je up-selling kunt implementeren.

Zodra de salesmachine succesvol is geĆÆntegreerd, formuleren we een strategisch actieplan met realistische verkoopdoelen. Indien nodig sturen we bij en optimaliseren we het proces om deze doelen te behalen.

Gold Consultancy

Wij helpen je bij het optimaliseren en groeien in je sales

Als ondernemer of verkoper wil je je kostbare tijd besteden aan activiteiten die echt resultaat opleveren. Door je sales uit te besteden, kun je er zeker van zijn dat de afspraken die je maakt daadwerkelijk nieuwe kansen en potentiƫle deals zijn!

Wij begrijpen dat bijna elke onderneming afhankelijk is van hun netwerk en mond-tot-mondreclame. Dit is positief, omdat het betekent dat je klanten tevreden zijn over je dienstverlening. Echter, het kan ook gevaarlijk zijn, omdat je geen controle hebt over nieuwe leads, afspraken en klanten. Jouw omzet is volledig afhankelijk van je netwerk, waar je geen invloed hebt op wie ze naar je doorverwijzen. Dit zorgt voor een constante schommeling in je omzet. Dit zorgt ervoor dat je momenteel niet optimaal groeit.

Met te weinig klanten kun je ook geen sales team bouwen, en blijf je gevangen in je eigen bedrijf omdat je alles zelf moet doen, kun je je visie niet verspreiden en blijf die doen wat je altijd deed. 

Door je sales uit te besteden, creƫer je een flexibele uitbreiding van je sales team. Naast het genereren van leads en het binnenhalen van klanten, helpen we actief bij het ontwikkelen van een effectieve salesmachine, van strategie tot uitvoering.

Professionele vertegenwoordiging van jouw bedrijf

Wanneer we in contact zijn met jouw potentiƫle klant, plannen we een eerste gesprek. Meestal vindt dit gesprek plaats via video, met een duur van 15 tot 30 minuten. Tijdens het onboarding proces hebben we samen bepaald welke informatie cruciaal is voor het kwalificeren van de lead.

Hiervoor maken we gebruik van het BANT-model (Budget, Autoriteit, Behoefte en Timing). Is de klant serieus geĆÆnteresseerd in het doen van zaken met jou? Is hij bijna klaar om een aankoop te doen? Dan plannen we een vervolgafspraak met jou en je sales team.

Accurate informatie, slimme technologieƫn & persoonlijke interactie

Wij maken gebruik van diverse bronnen en intelligente tools om potentiƫle klanten te vinden en te benaderen. We analyseren de besluitvormingsprocessen van organisaties en communiceren op maat voor specifieke doelgroepen. De tijd van alleen maar bellen is voorbij. Wij benaderen potentiƫle klanten via LinkedIn, e-mail, telefoon en zorgen daarmee voor een perfecte mix van persoonlijke contactmomenten. Om de conversie te verhogen houden we altijd rekening met jouw marketingcommunicatieplan en/of evenementen.

DriverLinq-4596

Genereer potentiƫle klanten en bouw aan je salesmachine.

Wil jij klaar zijn voor een stroom aan nieuwe deals, prospects en groei in omzet? Laten we ontdekken of onze aanpak perfect aansluit bij jouw strategie en visie.

Wij staan klaar om je te helpen bij het behalen van al jouw sales doelstellingen.

Samenwerken

Hoe gaan wij te werk

Intakegesprek

Wij gaan met jou in gesprek over jouw bedrijf, producten, prijzen, sales doelen, en de strategie om jouw sales machine op te bouwen. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Dit alles gebeurt vrijblijvend en in goed overleg, met als doel om een perfecte win-win situatie te creƫren. Als er een match is, gaan we direct aan de slag.

Bouwproces

Na akkoord starten we met het creƫren van jouw sales machine. We verzamelen productinformatie, marketingmateriaal en klantresultaten om samen een solide basis te leggen voor effectieve leadopvolging en een positieve ervaring. Het bouwproces duurt ongeveer 4 weken. Tijdens deze periode houden we regelmatig contact voor tussentijdse feedback.

Oplevering & actieplan

Samen gaan we jouw salesmachine bespreken. We leggen uit hoe deze werkt en hoe je er het maximale uit kunt halen. Bovendien geven we deskundig advies en stellen we een sales plan op dat aansluit bij jouw doelstellingen. Tijdens dit sales plan zorgen we er samen voor dat jouw salesmachine werkt en geven we je ondersteuning en begeleiding.

Start eerst met een kennismakingsgesprek

Ons streven is om waardevolle kennis, innovatie en inspiratie met je te delen, zodat jij op basis van dit gesprek een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wij garanderen dat de tijd die je investeert de moeite waard zal zijn.