Over ons

Dit is

Waar wij voor staan

Visie

Onze visie is om bedrijven te inspireren en te begeleiden bij het maximaliseren van hun sales potentieel door sterke klantrelaties op te bouwen en hun behoeften te begrijpen.

Missie

Onze missie is om bedrijven te helpen hun sales te optimaliseren en hun volledige potentieel te benutten. Samen streven we naar groei, winstgevendheid en klanttevredenheid, omdat we geloven dat de kracht van sales de sleutel is tot zakelijk succes.

Waarden

Vertrouwen, kennis en creativiteit zijn de drijvende krachten achter onze succesvolle samenwerkingen. We bouwen sterke relaties op, delen kennis en omarmen innovatieve ideeën om flexibel in te spelen op uitdagingen en kansen.

Ons team

Jan-Willem

Founder & Business consultant

Jan-Willem Lambregtse

Ik stelde acquisitie, cold-calling, het opvolgen van leads en het beantwoorden van lastige vragen altijd zo lang mogelijk uit. Maar zonder acquisitie is er geen groei, geen omzet en geen salaris. De boodschap uit de film "The Wolf of Wall Street" verwoord het mooi: "Pick up the phone and stop dialing, deal with your problems and become rich. The only thing you have to do today is pick up the phone and speak the words you've been taught!" Je comfortabel voelen in het onbekende en voor goud gaan 🏆.

Mijn doel is: ondernemers, bedrijfseigenaren, salesmanagers of verkopers te helpen het sales resultaat exponentieel en systematisch te vergroten door mijn ervaringen en kennis te delen.

JIJ?

Business & Sales consultant

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een getalenteerde professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken en word onderdeel van een dynamisch en ambitieus bedrijf. Ben jij klaar voor deze nieuwe stap in je carrière? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als een waardevolle aanwinst voor ons team.

Kies wat het beste is

Waarom wij

Of je nu een start-up runt en wilt groeien, een bedrijf leidt dat al een tijdje bestaat maar worstelt met een effectieve aanpak? Of als je werkt als sales professional bij een bedrijf? Onze benadering is gericht op het stimuleren van je verkoop. Als jij er klaar voor bent, kun jij net als wij voor goud in je sales.

Kennismaken?

Benieuwd naar jouw mogelijkheden en hoe wij jou kunnen helpen? Maak hier een afspraak voor een online kennismaking.