Leadgeneratie en het opvolgen van leads?

Wij maken gebruik van diverse kanalen om leads te genereren. Door slimme strategieën toe te passen op sociale media, e-mail en telefoon, ontstaat er een perfecte mix van touchpoints.

Wij  communiceren op een gepersonaliseerde manier met een ideaal klantprofiel. We zorgen voor een professionele presentatie van je merk zonder ongewenst over te komen.

Met behulp van diverse bronnen brengen we de markt, prospects en persona's in kaart. Altijd up-to-date en nauwkeurig. Klaar om op een effectieve manier benaderd te worden.

Gold Consultancy

Ben jij opzoek naar die groei bij prospects?

Voor een groeiende omzet is het cruciaal om aan tafel te komen bij de juiste bedrijven en personen. Vaak is er echter geen tijd voor new business acquisitie, zowel voor jou als voor je collega's in de verkoop.

Als ondernemer of verkoper wil je je tijd besteden aan activiteiten die daadwerkelijk resultaat opleveren. Met de opkomst van online en de focus op marketing is B2B leadgeneratie verder ontwikkeld. Zomaar lukraak bellen of e-mailen levert weinig resultaat op.

Een bewezen succesvolle strategie is een aanpak die verschillende contactmomenten, kwalitatieve informatie en persoonlijke communicatie combineert. Door grondig onderzoek te doen, te benaderen, te inspireren en te converteren, kun je jouw doelen behalen.

Accurate gegevens, intelligente tools & persoonlijke communicatie

Wij maken gebruik van diverse gegevensbronnen en slimme tools om potentiële klanten te vinden en te benaderen. We analyseren de besluitvormers binnen organisaties en communiceren op maat voor specifieke doelgroepen. We benaderen potentiële klanten via LinkedIn, e-mail, telefoon en zorgen daarmee voor een perfecte mix van persoonlijke contactmomenten. 

Afspraken maken die jou winst opleveren.

Het is zonde van je tijd om met prospects te praten die weinig interesse hebben en niet goed bij jouw bedrijf passen. Wij zorgen ervoor dat we bedrijven benaderen die perfect aansluiten op basis van de juiste informatie en parameters. Zo kun jij je tijd besteden aan de juiste deals. We beginnen altijd met een kick-off sessie en houden daarna elke week contact, waarbij we je volledig ontzorgen.
Gold Consultancy

Meer klanten, afspraken en deals?

Wij maken het eenvoudig om te starten. Met een prijs waarmee je snel een ROI kunt behalen, zonder langdurige contracten. We fungeren als een verlengstuk van jouw salesteam, klaar om vanaf morgen jouw bedrijf te laten groeien.
Samenwerken

Hoe gaan wij te werk

Intakegesprek

Tijdens de kick-off zullen we uitgebreid in gesprek gaan over jouw bedrijf en de doelen die je graag wilt bereiken. Daarnaast zullen we ook onderzoeken hoe we platforms zoals Hubspot kunnen integreren in jouw onderneming.

Prospecting & pitch

We gaan op jacht naar onze doelgroep, zowel bedrijven als personen. We creëren een communicatieplan op basis van account en profiel. Hierbij gebruiken we verschillende kanalen, zoals LinkedIn, e-mail en telefoon, die passen bij de doelgroep.

Outreach & opvolging

Het is tijd om in actie te komen! We gaan op een efficiënte en professionele manier jouw doelgroep benaderen. Samen werken we intensief aan het opvolgen van de lead en hebben regelmatig contact voor feedback en optimalisatie.

Begin nu met jouw lead generatie campagne!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze experts.